Hogyan tudom érvényesíteni a garanciát ha hibás szemüveget kaptam?

14 napos próba&stílus garancia

Az Internetoptika.hu vállalja, hogy amennyiben nem tetszik az online vásárolt szemüveg, kérdés nélkül visszatéríti a keret árát vagy bármely hasonló árú termékre levásárolhatod.

365 napos termék garancia

Az Internetoptika.hu a termék felmerülő hibájára garanciát vállal. A vásárlástól számított 365 napon belül maximum 1-szer kicseréljük,amennyiben a termék eredeti hibája.*

*a garancia nem vonatkozik balesetek által okozott sérülések, vagy a szemüvegkeret nem rendeltetésszerű használatából adódó sérülésekre.


Visszáru menete:

  1. írj egy emailt a garanciális panaszról az

info @internetoptika.hu email címre.

  1. Küldd vissza a hibás terméket címünkre: Internetoptika.hu, 2040 Budaörs Budapesti út 70.
  2. Amint megvizsgáltuk a terméket és beazonosítottuk rendelésszámoddal, 72 órán belül  visszautaljuk az összeget, vagy azonos értékben cserét küldünk.

 Fontos információk a cseréről:

 Amennyiben a visszaküldött szemüveget szeretnéd egy magasabb értékűre kicserélni, a különbözetet fogjuk számlázni, amennyiben olcsóbb csere keretet választottál, akkor pedig a különbözetet visszautaljuk. Azonban minden visszaküldésnek a postázási díját a vevőnek kel állnia. Amennyiben kuponkódot használtál az eredeti termék vásárlásakor és leértékelt árura cserélnéd, a kedvezményt elveszíted. A kedvezmény újra csak teljes áru termékre használható fel és a mindenkori akció feltételeknek teljesülnie kell.