Rólunk

15 éve az optikai szakma színes színterén mozgunk. Értékesítettünk világ márkákat az ország és környező országok optikáiba, azonban az Internetoptika.hu-t a világ és a benne keringő áruk és szolgáltatások új, szabadabb mozgása, az okostelefonok térhódítása és a vásárlói szokások folyamatos változása keltette életre. Sokszor szomorúan tapasztaltuk, hogy Magyarországon ahhoz, hogy divatos szemüveget viseljünk, jómódúnak kell lenni az Optikai árakat tekintve. A magyarországi szemüveg viselési szokások nagyban eltérnek a nyugati országokétól. Itthon ritkábban veszünk szemüveget, és nem éppen a divat, stílus, hanem az ár és funkcionalitás van fókuszban. Az Internetoptika.hu arra hivatott, hogy a divatot a megfizethető árral, lehetővé tegye sokaknak, hogy egy szemüvegviselő rendelkezzen akár 5-10 pár szemüveggel. Legyen egy piros  pár szemüvegünk, ha épp olyan vadóc kedvedben vagy, de az utazások és a munka is más-más stílust követelnek. Legyen egy visszafogott, fémes, ami illik az ékszereidhez, de legyen egy sikkes műanyag szemüveg is, amit szombat esti buliba veszel fel, vagy épp a Balaton Sound ra extrém és könnyű, kopásálló anyagból.
A választékról mi gondoskodunk, hiszünk benne, hogy elindíthatjuk Magyarországon is a szemüveg= divat, stílus irányzatot, amikor szemüvegedet a ruhatáradhoz tudod igazítani. Ebben segítenek neked instagram követőink, és instagram nagyköveteink, akik inspirálnak Téged szemüvegeinkkel. Ha boldog tulajdonosa lettél egy Internetoptika.hu-ról rendelt szemüvegnek, mutasd meg a világnak: tedd fel instagramra a #mutiakeretedvagy #internetoptika.hu hastaggel

Hogyan tudunk olcsók maradni?

internetoptika

Nem olcsók vagyunk, hanem több közbenső közvetítőt mellőzünk. A szemüvegkereteket közvetlen a gyártótól rendeljük, ahogyan a lencséket is, melyet saját látszerész kollégáink készítenek el a legnagyobb szakértelemmel. Nem tartunk fent drága optikai szaküzletet, így az Internetoptika.hu az átlag optikai árak alatt tud számodra divatos és sokszínű kerettel szolgálni, s az optikai árért akár 2 vagy 3 kész dioptriás szemüveget is elkészítünk neked. Így mindketten nyerünk: Mi folyamatos munkát tudunk kollégáinknak adni, Ti pedig kedvezményesen tudtok divatot teremteni. Merj divatot teremteni új szemüvegeddel! Készen állsz a mókára? Kezdj próbálni!

Minden itt elköltött összeggel támogatsz

Az Internetoptika.hu fontos hitvallása, hogy minden kapott összegből, visszaadjunk a közösségbe! Minden itt elköltött összeg után adományozunk az SOS Gyermekfalvak Magyarország Alapítványnak!  A Te segítségeddel  a világot de legalábbis saját országunkat jobbá tesszük. Köszönjük, az Ő nevükben is, hogy Nálunk vásárolsz.