Milyen keret áll nekem a legjobban


Milyen keret áll nekem a legjobban?


Négyzet alak:

Ha az állkapocs hasonló széles, mint a homlokod szélei, akkor négyzet alakú, szögletes az arcod. Az ilyen arcformának hangsúlyos az álla, azok a keretek fognak jól állni, amik az orrnyergen magasan ülnek, ezáltal az arcot optikailag megnyújtják.

Ha szeretnéd kiemelni az arcod karakterét, válassz sötét, kerekebb szemüvegformát, mint inkább szögleteset. Egy kerek szemüveg finomítja a szögletes hangsúlyokat, és kontrasztot ad a szögletes állvonalnak. Fúrt és damilos keretek előnyben!


Kerek alak:

Ha lágy állvonalad és homlokod van, ahol az arc minden része hasonló arányú akkor kerek formájú az arcod!

Akinek kerek arcformája van, olyan keretet válasszon, ami nyújtja az arcot, vagyis oválisabbá teszi. Ezt leginkább szögletes szemüvegformákkal lehet elérni.

Ennek az arcformának nagyon jól áll a szemöldökfazon vagy wayfarer tipusú szemüveg!


Ovális:

Arcformád inkább ovális vagy hosszúkás, Akkor Neked szinte minden szemüveg jól áll! De egy jó keret kiválasztásával további kedvező hatást érhetsz el. Te vagy az, akinek minden jól áll, nem tudsz tévedni!


Gyémánt alak:

Ez a karakterű arcforma keskeny, hegyes állvonallal rendelkezik ami gyakran a homloknál is keskenyebb. Különösen jól állnak a Cat eye -Cicás fazonokvagy funky stílusú darabok.


Szív forma:

Akinek arca szív formájúnak mondható, olyan keretet válasszon, ami a homlokot kevésbé szélesíti és az állat kevésbé hegyesnek láttatja.Viseld úgy a szemüveged, hogy kihangsúlyozza arcodat!

keresgélj  a www.internetoptika.hu oldalon, ahol több száz szemüveg közül válogathatsz.

Ne feledd, nálunk nincsenek korlátok, csak te választod meg saját kereteid;-)!